Condicions de compra

GENERALITATS

Aquestes condicions generals de contractació regulen les relacions entre MICROAREA NEXT, S.L.U., amb N.I.F. B-40.603.441, amb domicili al carrer Cofrents, 9 ENTRESÒL B (46.010 València) i els tercers que comprin qualsevol producte o servei oferts a través de la botiga en línia https://microarea.es

Aquestes condicions generals s’elaboren tenint en compte especialment la normativa següent:

– Llei 7/1996, de 15 de gener, d’ordenació del comerç detallista
– Llei 7/1998, de 13 d’abril, sobre condicions generals de contractació
– Reial Decret Legislatiu 1/2007, de 16 de novembre, pel qual s’aprova el text refós de la Llei general per a la defensa dels consumidors i usuaris
– Llei 34/2002, de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic
– Reial decret 1906/1999, de 17 de desembre, pel qual es regula la contractació telefònica o electrònica amb condicions generals de contractació

CARACTERÍSTIQUES ESSENCIALS DELS PRODUCTES I SERVEIS

Les característiques essencials dels productes i serveis oferts a la botiga apareixen a la pantalla juntament amb la identificació visual d’aquests.

pRECIO

El preu dels productes i serveis és visible al costat de cadascun d’aquests. No està inclòs l’IVA, que s’afegirà posteriorment al procés de compra. Els preus vigents són els que consten a la pàgina web en el moment de fer la comanda.

 

TRÀMITS PER FER LA COMPRA

Els tràmits per adquirir productes i serveis a la botiga són els següents:

1. Accediu a la informació dels nostres productes/serveis utilitzant les pestanyes del menú situat a la part superior de la pantalla inicial, o escollint-ne un en concret fent clic a qualsevol dels disponibles

2. Afegiu a la cistella de la compra els productes/serveis que voleu comprar fent “clic” al botó “Comprar” o “Afegir a la cistella”, si escau.

3. En qualsevol moment és possible visualitzar el contingut de la cistella de la compra fent “clic” a l’opció “Carrito” situada a la part superior esquerra de la pàgina web

4. Reviseu la cistella de la compra. Si la comanda és correcta, trieu l’opció “Següent”. En cas contrari, podeu afegir o eliminar els productes/serveis corresponents, o continuar comprant escollint l’opció “Continuar la compra”.

5. Quan hagueu acabat d’afegir productes/serveis, escolliu l’opció “Següent”.

6. Si ja està registrat com a usuari de la pàgina web, haurà d’entrar amb les credencials (Usuari/Contrasenya).

7. Si no esteu registrats com a usuaris de la pàgina web, introduïu les vostres dades personals.

8. Confirmeu les vostres dades, ia continuació accepteu les “Condicions generals de compra”.

9. Com a darrer pas, feu “clic” a “Pagar amb targeta o Paypal”. Serà redirigit a la passarel·la de pagament.

10. Rebreu una confirmació de la compra efectuada.

DESPESES DE LLIURAMENT I TRANSPORT. MODALITAT DE LLIURAMENT

Les despeses de lliurament i transport s’afegeixen al final del procés de compra per trobar-ne el preu final. Varien en funció del territori on s’envien els productes. Els productes amb versió de baixada en línia no tenen despeses d’enviament. A la resta dels productes les despeses d’enviament són:

Península i Balears– 10€
Canàries, Ceuta i Melilla – 20€
Andorra – 20€

FORMA DE PAGAMENT

És possible pagar el preu dels productes i serveis amb targeta de crèdit o PayPal.

EXERCICI DEL DRET DE DESISTIMENT

1. En qualsevol dels casos de desistiment o rescissió del contracte de compravenda del producte o d’adquisició del servei, pot utilitzar el document de desistiment que rebrà amb el producte o amb la carta de benvinguda al servei.

2. Programes en suport físic. El comprador disposa d’un període de set dies hàbils per resoldre la compra feta sense que hagi d’indicar cap motiu. Per poder exercir aquest dret de desistiment no cal haver desprecintat el programa corresponent.En aquest cas no incorrerà en cap despesa ni cap penalització, si bé haurà de córrer amb les despeses d’enviament del producte retornat. El termini de set dies es computarà des del dia que va rebre el programa i conforme al calendari de dies hàbils del domicili de recepció. MICROÀREA A.D.P. EUROPA, S.L. procedirà a la devolució de la quantitat pagada pel programa en el termini de 48 hores després dhaver rebut el producte retornat.

3. Programes amb descàrrega en línia i servei SI-Online. A causa de la naturalesa de la prestació, no serà possible exercitar el dret de desistiment en el cas de programes amb descàrrega en línia, en tractar-se de fitxers la instal·lació dels quals a l’ordinador de l’usuari es produeix de forma immediata per al seu ús permanent. Tampoc no és possible exercir el dret de desistiment del servei SI-Online, ja que la informació descarregada també és susceptible de ser aprofitada de manera immediata.

4. Serveis de manteniment de programes. Serà possible rescindir el servei de manteniment d’un programa informàtic si es va contractar com a accessori a la compra d’un d’aquests, i se n’ha procedit a la devolució. Si el servei de manteniment ha estat adquirit de forma independent, podrà rescindir-se durant els primers set dies hàbils, comptats des de la seva contractació, si no s’ha començat a rebre el servei.

RECLAMACIONS

L’usuari pot adreçar les vostres reclamacions al Departament d’Atenció al Client per telèfon (963 387 920), per correu electrònic (info@microareanext.com) o per escrit a la següent adreça:

MICROAREA NEXT, S.L.U.
Departamento de Atención al Cliente
Calle Cofrentes, 9 ENTRESUELO B
46010 Valencia